Køberrådgivning

Det er en stor beslutning at købe bolig, og erfaren rådgivning er en god investering. For de fleste mennesker er det at købe bolig en meget stor investering. Derfor er det vigtigt, at det bliver gjort rigtigt og velovervejet.

Der er mange spørgsmål, der trænger sig på:

Hvilken type bolig skal jeg vælge? Er det den rigtige pris, sælger forlanger? Kan jeg stole på sælgers informationer? Hvem skal udarbejde skødet på ejendommen? Hvilke lån skal jeg vælge?

Kunderne siger:

"Super rådgivning som købermægler."

"Vi havde selv fundet vores drømmehus, men var godt klar over at vi skulle passe på ikke at give for meget. Vi havde hørt at Kim Vittrup gjorde meget i køber-rådgivning og kontaktede ham. Han var god til at spørge ind til benet og han fik forhandlet en rigtig god pris, og især nogle gode betingelser på plads. Han hjalp samtidig med alt papirarbejdet, så vi kunne koncentrerer os om vores nye bolig. Vi har allerede anbefalet ham til flere af vores venner."

– Jette og Hans Jørgensen

Se hvad andre kunder har sagt

Køberrådgivning betaler sig!

Ejendomsmægleren er sælgers mand, og hans råd er selvfølgelig præget af, at det er sælger, som betaler hans salær. Jeg tilbyder at varetage dine interesser i købsprocessen, og jeg har mange års erfaring med ejendomshandel i randersområdet.

Du definerer opgaverne, og ingen opgave er for lille. Du kan få alt fra den store køberrådgivningspakke til nogle få timers rådgivning – gennemgang af papirer, forhandling af pris og meget mere.

Undgå dyre overraskelser!

Er der noget i købsaftalen, der giver øgede omkostninger? Som køberrådgiver læser jeg også det med småt. Hvad står der i tingbogen, servitutterne, lokal-planerne, foreningsvedtægterne mm. Som køberrådgiver går jeg det hele igennem, så du kan koncentrerer dig om andre ting, såsom indretning, indflytning mm.

Vi forhandler den bedste pris på plads!

Alle boliger har en udbudspris – og en salgspris, som ofte ligger under udbudsprisen. Køberrådgiveren ved, hvordan man forhandler den bedste pris og de bedste betingelser. Bare her kan køberrådgiveren ofte tjene sin egen udgift hjem mange gange.

God rådgivning betaler sig! 

Prisen for køberrådgivningen afhænger af, hvad du gør brug af. Et par timers rådgivning koster kr. 2.500,-.  En standard sag koster kr. 7.500,- 

Hvad koster prisforhandling?

Vores salær for prisforhandlingen er 10 % af det prisnedslag, som vi opnår ift. udbudsprisen. Da vores salær er resultatafhængigt betyder det, at vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at opnå den bedste pris for køber, og at vi udelukkende varetager købers interesser i forhandlingen. I langt de fleste tilfælde har vi bedre forudsætninger end boligkøber selv til at prisforhandle en bolig. Vi er professionelle, erfarne forhandlere og vi er ikke følelsesmæssigt involverede i bolighandlen, sådan som boligkøberen er det. Det betyder, at vi har langt mere forhandlingsstyrke ift. hvis man som boligkøber selv forsøger sig.

Køberrådgiveren sørger for, at du undgår en kompliceret og stressfyldt bolighandel.

NB. Vi rådgiver ikke køber og sælger i samme sag.