Anbefalinger

Altid smilende, glad og positiv

Helt og aldeles fantastisk service, og altid klar med hjælp og svar, når der var brug for det :)

Altid smilende, glad og positiv, så varmeste anbefalinger herfra.  

Ulla og Vagn

Super god forhandler som købermægler.

Vi havde hørt fra flere at Kim havde hjulpet dem med en god handel, så da vi fandt drømmehuset, kontaktede vi Kim, vi lagde en slagplan og den fuldte vi,  rigtigt godt forløb med god orientering hele tiden.  Vi fik et afslag større end forventet :) ligesom vi fik gode vilkår med gratis husleje samt ekstra ting der fulgte med.   Vi vil helt sikkert anbefale ham til alle vi kommer omkring.

Marie Louise og Peter

Altid til at komme i kontakt med.

Kim er en dygtig, seriøs og personlig ejendomsmægler. Altid til at komme i kontakt med. Han gjorde et flot stykke arbejde i forbindelse med salg af vores hus. Har også hørt, at Kim er god og ærlig i forbindelse med køb af ejendom, så altså ikke kun ved hussalg. Så en stor anbefaling her fra.

Winnie Madsen

Salg af hus på 9 dage!

Det har fungeret nemt og gnidningsfrit med salg af hus i Randers på 9 dage. Generelt god service. Kan bestemt anbefales.

Jens Barfred

Jeg er særdeles tilfreds med forløbet og vil til enhver tid klart anbefale Kim Vittrup til andre

Jeg valgte Kim Vittrup til at sælge min bolig i O. Hornbæk af 2 årsager: Kims mangeårige erfaring med salg af boliger i mit lokalområde samt en tæt dialog og god service. Det viste sig at være en god beslutning for det tog mindre end 10 dage at få huset solgt.

Lotte Bonde

Salæret og statestikkerne var iorden.

Proffesionel fra først til sidst. Da jeg skulle sælge min lejlighed valgte jeg 3 forskellige mæglere til at give bud på salget.  Som sælger er det vigtigste, at jeg får solgt og ikke hvormange mægleren sælger. Her viser Boligsiden.dk at Kim Vittrup ligger helt i top. Den personlige kontakt med at han altid er til at få fat på holdt også helt stik.  Nå ikke flere roser herfra.

Birthe Olesen

Solgt på en uge til prisen.

I 2020 har vi brugt Kim til at sælge vores hus samt til at være købermægler ved køb af nyt hus.
Vi valgte Kim Vittrup af to grunde 1. Anbefalet af en anden ejendomsmægler og 2. Fordi det er et familie firma og det Kan mærkes.
I hele processen har Kim og mægler teamet været yderst seriøse.
Kim selv har været med i alt fra start til slut, fotografering, tilstandsrapport osv.
Vi har været yderst tilfreds med deres vejledning og salg, samt købervejledning ved nyt hus

Svend Åge Jørgensen

Vi er SÅ fuldt ud tilfredse

Vi er SÅ fuldt ud tilfredse med både den behandling som vi har fået, men også den måde som han er på! Det er uden tvivl den bedste ejendomsmægler vi nogensinde har haft (og vi har haft mange!). Kun ros herfra :-)

Jamie og Martin

Hjælp til både køb og salg - kan varmt anbefales!

Jeg har både købt og solgt hus med hjælp fra Kim Vittrup, og det kan varmt anbefales. Vi og de købere som i processen fik forevist vores hus, fik en god og meget personlig behandling. Vi var altid sikre på, at vores hus blev præsenteret godt, og at Kim eller en af de øvrige havde et tæt kendskab til huset og dets fordele. Og så er det faktisk ret indviklet at sælge hus. Der er rigtig mange arbejdsgange, attester osv. og dem havde Kim Vittrup 100 % styr på. Vi fik solgt vores hus på knap en måned - og stort set til prisen.

John Aarsøe

Skulle have valgt rigtig mægler noget før.

En seriøs mægler med fingeren på den lokale puls, hus solgt på kort tid efter at tre andre ejendomsmæglere havde prøvet, ærgerligt jeg ikke brugte ham meget før.

Ole Sørensen

Kim kan man altid komme i kontakt med.

Kim er meget velinformeret om de boliger han sælger. Han er tilmed en meget behagelig og rar mand, som man altid kan komme i kontakt med. Vi var meget trygge ved Kim. De varmeste anbefalinger herfra.

Malou og Felix

Helt rolig, saglig og nede på jorden.

Kim og Emil er yderst behagelige, hvis man kan sige sådan, helt rolig, saglig og nede på jorden. Humor mangler der heller ikke. Vi har gjort, og vil fortsætte, med at anbefale Jer til alle ? Og så tak for en hurtig og tilfredsstillende handel.

Søs & Matthew McGeely

Den bedste anbefaling til andre.

Jeg vil hermed give Kim Vittrup den bedste anbefaling til andre. Lige fra første møde følte jeg mig tryg ved at overlade salget af min sygdomsramte søsters hus til ham. Kim er venligheden selv. Det samme kan man sige om Emil som blev involveret i omtalte handel. Det var ejendomshandler Poul Olesen på Fur, som anbefalede mig Kim Vittrup og omtalte ham som en reel og ærlig mægler, og det har han til fulde levet op til.

Jytte Johansen

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse og professionel hjælp og vejledning i forbindelse med salg af bolig. Kim Vittrup er meget sympatisk og tillidsfuld. Vi er meget godt tilfreds med hele forløbet. Vi anbefaler gerne Kim Vittrup A/S til andre.

Birgitte og Asger Andersen

Salg til toppris

Da jeg valgte ejendomsmægler, havde jeg også 2 ejendomsmæglere til at give bud. Jeg valgte den jeg følte ville varetage mine interesser bedst muligt. Her er jeg sikker på at jeg valgte rigtig. - næsten en måned tog at blive enige med køberne (det var næsten ikke til at holde ud) men Kim sagde tag det roligt, jeg tror vi har tiden med os. Det havde vi også. :) jeg er overbevist om, at vi fik absolut toppris ved at være rolig og alligevel kende vores besøgstid. Havde det stået til mig, havde jeg slået til allerede efter en uge og fået kr. 50.000 mindre i pris. Det er jo først når man har en køber, man finder ud af om man har valgt den rigtige mægler. Varmeste anbefalinger

Per Nielsen

Usædvanlig tålmodig

Tålmodig ud over det sædvanlige. Vi har kun boet i Danmark i 5 år og ikke bekendt med hushandler, da det er først gang vi skulle købe hus. Vi er selvfølgelig meget forsigtige og set huset 5 gange og har spurgt om mange ting. Her har Kim været meget tålmodig og ikke presset for meget på, henvist os til at finde en håndværker, da vi spurgte om taget. Han insisterede på, at vi skulle have en køberrådgiver, når der nu var så mange ting vi var usikre på. Det råd har vi efterfølgende været meget glade for, selvom vi gerne ville have sparet de penge.

R. og P. Golzyk

Kan varmt anbefale Kim Vittrup A/S til huskøb eller hussalg

Super professionel mægler, sælger og forhandler. Kan varmt anbefale Kim Vittrup A/S til huskøb eller hussalg. Handlet hus med Kim for 3. gang, bestemt ikke sidste gang jeg bruger ham.

Frank J Rosenkrantz