Velkommen!

Jeg hedder Kim Vittrup, og jeg er indehaver af Kim Vittrup A/S.

Jeg har arbejdet som ejendomsmægler gennem mere end 25 år og formidlet mange tusinde ejendomshandler i Randers og omegn. Jeg har simpelthen området og markedet på rygraden.
Jeg tilbyder personlig rådgivning og stærkt personligt engagement, når du skal sælge din ejendom.

Flid, etik og godt købsmandsskab har altid været nøgleordene for mit arbejde.

Boligsalg handler om relationer, redelighed og dynamik. Vi sælger ejendomme, og vi sætter en ære i, at gøre både køber og sælger tilfredse.
Jeg har gåpåmod og gennemslagskraft og arbejder målrettet og resultatorienteret. Jeg prøver gerne nye vinkler, hvis det er det, der skal til, for at nå målene.
Som person er jeg altid glad og i godt humør. Jeg har et positivt livssyn, hvor jeg tror det bedste om mennesker.

Det er mig du møder!

Når du vælger at lade Kim Vittrup A/S sælge din ejendom, er det mig du møder og mig, der påtager mig ansvaret.
Ejendomshandel er både alvor og fest. Humor og godt humør er vigtige elementer, og derudover lægger jeg vægt på at være troværdig og loyal. Jeg er forhandlingsvant på alle niveauer.
Mange af mine opgaver er løst i fællesskab med kolleger og samarbejdspartnere, men altid med en stor selvstændig, personlig indsats. Jeg er udadvendt og er god til at formidle budskaberne klart og enkelt.

Historie

Efter fem år i et pengeinstitut begyndte jeg som ejendomsmæglerassistent i min fars Ejendomsmæglerfirma i 1984. Efter at have arbejdet i alle firmaets afdelinger i seks år overtog jeg firmaet i 1990. I 2001, efter at firmaet var vokset til fem afdelinger og mere end 20 medarbejdere, fusionerede jeg virksomheden med en kollega, og der blev optaget nye partnere. Det nye firma var nu et af Danmarks største med 20 afdelinger og mere end 80 medarbejdere.
Jeg arbejdede som bestyrelsesformand og leder af de fem erhvervsafdelinger. Efter godt to år forlod jeg firmaet, fordi kemien var for forskellig. Det betød også et farvel til branchen, men jeg vendte tilbage i 2007 som projektchef hos Difko Invest a/s. Da finanskrisen kom, blev afdelingen nedlagt.

I 2009 etablerede jeg Kim Vittrup A/S – din personlige rådgiver.