Fredensgade 6, 1., 8900 Randers C

Lejlighed med muligheder i 2 plan.

Lejligheden er beliggende tæt på banegården, børnepasning og skoler, indkøbsmuligheder, fitness center mv. har man lyst shopping eller et café besøg er der få minutters gang til Randers midtby. Endvidere er der nem adgang til E45.
 
Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i en velholdt rødstensejendom med en velfungerende andelsboligforening med 14 andele, vinduerne er fra 1997 i træ⁄alu, ligeledes er der rødt tegltag.
 
Der er fine fællesfaciliteter såsom tørrerum, kælder-og loftrum, dørtlf., hyggelig gårdhave, mulighed for parkering i gården. Der er stor fælles gårdmiljø sammen med andre omkring liggende ejendomme samt mulighed for leje beboerhus.
 
Lejligheden:
Lejligheden er i 2 plan og har en rigtig god planløsning. Den indeholder central entré, badeværelse med væghænget toilet og bruseniche, soveværelse med skabe, hyggelig spisestue⁄værelse rummeligt og hvidt spisekøkken med kig til byens tage, stor opholdsstue med godt lysindfald. Lejligheden på øverste etage er repos, gæstetoilet, 2 store værelser, et gennemgangsværelse samt mindre tekøkken.
 
Lejligheden er ikke moderniseret, hvorfor man må påregne en vis istandsættelse.

 

 

 

Kontakt os

  • Kim Vittrup

  • Ejendomsmægler & Valuar. Købermægler. - Kim er uddannet i bank og efterfølgende som ejendomsmægler og valuar.
  • T: 8641 0157
  • M: 4035 5359

Bestil fremvisning

Giv et bud