Hedevej 31, 9560 Hadsund

Meget velholdt villa, nabo til skoven.

Spændende villa, beliggende yderst attraktivt med skoven som nabo og på toppen af Hadsund. På Hedevej 31 kan I nu erhverve jer en dejlig og velindrettet villa, beliggende i et af de skønne og mest rolige kvarterer i Hadsund. Fra villaen er der kort afstand til byens mange tilbud, skoler mv., og der er ligeledes kort afstand til den smukke natur omkring Mariager Fjord.
 
Velindrettet villa, med en god planløsning. Husets hjerte er det store køkken/alrum, som virkelig indbyder til mange hyggelige timer - og hvorfra der er direkte udgang til den skønneste solterrasse, der er delvist integreret i huset. Herudover indeholder huset gode, store værelser, et lækkert nyere (2018) badeværelse, godt bryggers samt stor vinkelstue med hyggelig Scan-brændeovn.
 
Lukket garage med stort værksted tilhørende.
 
Den omkringliggende have er en dejlig, lille oase. Her har du mange skønne kroge, som indbyder til mange hyggelige timer i solen. Haven ligger absolut ugenert, er meget nem at holde.
 
Er du til en større have, er naboen villig til at afstå en del af sin? 
 
Villaen fremstår i absolut velholdt stand, og her er der virkelig passet godt på tingene! Villaen er løbende forbedret, med fokus på energiforbedringer.

 
For fremvisning og yderligere oplysninger kontakt ejer Ester og Kenth på tlf. 60803157.

Kontakt os

  • Kim Vittrup

  • Ejendomsmægler & Valuar. Købermægler. - Kim er uddannet i bank og efterfølgende som ejendomsmægler og valuar.
  • T: 8641 0157
  • M: 4035 5359

Bestil fremvisning

Giv et bud