Mariagervej 75B, 2. tv., 8920 Randers NV

Indflytningsklar 2'er med god beliggenhed

Velkommen til en god bolig med store rum, hvor lyset rigtig kan boltre sig, og som kan blive det optimale hjem for dig eller jer, der ønsker at bo i byen. Boligen er med hvide vægge og lyse trægulve, og den fremstår helt indflytningsklar.
 
Lejligheden består af en entre, stort soveværelse, hyggelig stue, dejligt køkken og moderne badeværelse med bruseniche.  Både køkken og bad er opdateret. 
 
Der er knyttet et udeareal til denne ejendom fra 1935, og med en ejerforening, der har et godt fællesskab, er det ingen sag at afholde havedage, så området bliver kærligt passet. Haven har en god græsplæne, let beplantning, der hygger, og et hjørne med bord-og-bænke, hvor det er oplagt at nyde en god grillbøf om sommeren. Ved siden af haven er der også en stor p-plads til bil og en overdækket cykelparkering, så I kan sætte jer på en tør sadel, selvom det har regnet. 
 
Lejligheden er tæt på flere indkøbsmuligheder, og med blot 2 km til Randers centrum er der heller ikke langt til caféliv, gågader og kulturelle tilbud.

Kontakt os

  • Emil Vittrup

  • Salgs- og marketingkoordinator. - Emil er uddannet inden for handel i Berlin, efterfølgende kurser i Sociale Medier.
  • T: 86410157
  • M: 60132850

Bestil fremvisning

Giv et bud