Søringen 10, 8970 Havndal

Velholdt villa i naturskønt område.

Dejlig og meget velholdt villa i naturskønt område i udkanten af byen med kort afstand til det hele.
 
Havndal byder nemlig på Dagli'Brugs, 2 frisører og slagteren. Derudover Aldershvile, hvor der netop er blevet tildelt en stor sum penge til udvikling af Havndal Sundhedshus - På denne måde sikres byen når det kommer til læger og andet sundhedspersonale. Havndal Børneby er stedet hvor dine børn starter i børnehave og senere gnidningsfri overgang til skolen, der går op til og med 6. klasse. Ydermere bydes der på masser af sportsaktiviteter med over 400 aktive medlemmer i Havndal Udbyneder Idrætsforening plus alle dem, der deltager i aktiviteterne i de 2 fitnesscentre i byen!
 
Grunden er på 1. 314 m2 bestående af en forhave med plæne, samt syd/vestvendt lukket have med fliseterrasse samt græsplæne, randbeplantet med træer og buske så man helt ugenert kan nyde solenedgangen.
 
Villaen byder på 109 m2 i stueplan + 59 m2 i god høj kælder + 59 m2 stor dobbelt garage/hobbyrum.
 
Kom med indenfor: Vindfang, entre, 2 gode værelser samt soveværelse med skabe. Badeværelse med kar og bruser. Mindre køkken ved siden af stor lys spisestue med flot parketgulv, hyggelig dagligstue med udgang til haven, her er ligeledes flot parketgulv. Nyere elmarkise  ved stuevinduerne.
Her er skrånende lofter, som giver en god rumfornemmelse, sammen med store vinduespartier, der giver et godt lysindfald. 
 
Kælderen indeholder vaskerum/bryggers med egen ind/udgang. 2 viktualie-/vinrum med god plads til opbevaring. Stort disp. rum til gildestue/teenagerværelse eller lign.

Kontakt os

  • Kim Vittrup

  • Ejendomsmægler & Valuar. Købermægler. - Kim er uddannet i bank og efterfølgende som ejendomsmægler og valuar.
  • T: 8641 0157
  • M: 4035 5359

Bestil fremvisning

Giv et bud