Kirkebakken 18-22, 8970 Havndal

Smuk moderniseret ejendom med 5 tdl.

Ejendommen er bestående af 2 bygninger på i alt 690 m2 bolig + 150 m2 kælder + 275 m2 værksted/stald og lade. På grund af ejendommens størrelse og beskaffenhed, vil den være anvendelige til flere former for bofællesskaber, bed and breakfast eller erhverv mm. Fibernet indlagt.
 
Aarhus og Aalborg kan nås på under en time. Der er 23 til Randers og 15 til Hadsund. Til Havndal er der 3,5 km, hvor der er læge, tandlæge, brugs, slagter, bager m.v. Der er desuden skole, børnehave og sportshal. Skolebus kører til Havndal og Ø. Tørslev 100 m fra ejendommen. Der er 6 km. til Udbyhøj med færge til Djursland. Her findes også flot lystbådehavn og lille strand.
 
Den hvide bygning har et samlet  boligareal er på 472 m2,dertil kommer en stor kælder på 150 kvm.Stueetagen er smuk med trægulve i store dele af etagen. Alt er i en enormt flot stand, og der er gode, store vinduespartier overalt, der lukker masser af lys og luft ind i rummene. Etagen har utallige indretningsmuligheder, og der er flere indgange, hvilket gør det nemt at dele etagen op, hvis man er flere familier om at dele det store hus. Der er to køkkener og to badeværelser på etagen, så ingen kommer til at mangle noget her. Førstesalen kan også tilnærmelsesvis siges at være en bolig i sig selv. Heroppe er der hele 2 badeværelser og endnu et køkken, så hvis man har større børn, kan de få deres helt private afdeling på husets førstesal. Indretningen er storslået med højloftede og åbne rum, der går helt op til kip med blotlagte og synlige spær.
 
Den røde bygning har et samlet boligareal på 218 m2 samt 275 m2 værksted, stald, lade mm.Lys og indbydende indretning i 2 etager, her er flere gode stuer og  værelser. 2 badeværelser og køkkener, så kun fantasien sætter sine begrænsninger for indretningen.
 
Ejendommen  ligger på en storslået grund, økologisk dyrket gennem flere år, med en skøn parklignende have. Grunden er i alt på 24.763 m2. heraf 12.000 m2 er henlagt til fredsskov. Man har her masser af plads at sende børnene ud og lege på, og hvis man har en drøm om, at være selvforsynende med hjemmedyrkede grøntsager, vil man få svært ved at finde bedre udgangspunkt. 
 
Som frilufts- og naturmenneske kan man ikke andet end at holde af denne oase, beliggenhed på kanten af landsby Dalbyneder.

Kontakt os

  • Kim Vittrup

  • Ejendomsmægler & Valuar. Købermægler. - Kim er uddannet i bank og efterfølgende som ejendomsmægler og valuar.
  • T: 8641 0157
  • M: 4035 5359

Bestil fremvisning

Giv et bud