Bindeledet 14, 8981 Spentrup

Moderniseret villa centralt i byen.

Nu udbydes denne meget velholdte villa i populære Spentrup. 
 
I Spentrup er du tæt på det hele, her er skole, institutioner, masser af sports-aktiviteter i hallen, Super Brugsen og Netto. Når I bosætter jer i Spentrup, vil I hurtigt få en fornemmelse af, at det er en by med et imødekommende samfund, at der er fine stisystemer til skole samt gode idræts faciliteter og indkøbs muligheder. Villaen har en rigtig god beliggenhed tæt på det hele. 
 
Villaen er vedligeholdt og moderniseret såvel inde som ude, ideel til familier, som søger en tryg tilværelse i et skønt og behageligt område, kun 10 minutters kørsel fra Randers C. og E45. 
 
Lækker nem grund, med lukket og ugenert sydvendt terrasser, flisebelægninger, græsplæne, drivhus mm.. Til villaen høre både et fyrrum samt carport/overdækket indgangsparti.
 
Kom med indenfor: Entre, godt stort bryggers, flot moderne køkken fra 2006, spisestue med udgang til haven,  hyggelig stue med stort glasparti og udgang til terrasse. Værelse/kontor.  Godt soveværelse med skabsvæg, lækkert badeværelse med bruseniche fra 2006. Ens elementer/skabe fra HTH i bryggers, køkken, bad og værelse.
 
Løbende moderniseret, bl.a. gulvvarme i spisestue/alrum, el både ledninger og kontakter - seneste,  vinduer i 2021.
 
Villaen er velisoleret, opvarmes med naturgas. Samlet årlig varmeudgifter på under kr. 7.000.

Kontakt os

  • Kim Vittrup

  • Ejendomsmægler & Valuar. Købermægler. - Kim er uddannet i bank og efterfølgende som ejendomsmægler og valuar.
  • T: 8641 0157
  • M: 4035 5359

Bestil fremvisning

Giv et bud