Vestvej 4, N. Hornbæk, 8920 Randers NV

Moderniseret villa - nær Gudenåen

Spændende og meget hyggelig villa, moderniseret de senere år med varmeanlæg, vinduer, køkken og bad. Ligesom gulv, vægge og lofter har fået en tur.
 
Fra overetagen er der en flot udsigt  over Gudenåen. Ligeledes finder man inden for kort afstand gode stier omkring Gudenåen, hvor der er rig mulighed for at gå, løbe eller cykelture, samt skole, bageri og indkøbsmuligheder( bl.a. Netto og Rema.)
 
Boligen er på 156 m2, heraf 105 m2 i stueplan + 51 m2 i overetagen. Desuden 9 m2 kælder, 28 m2 garage og 26 m2 udhus indrettet til "drengerum"/værksted. 
 
Kom indenfor:
Præsentabel entre med flot trappe til overetagen og med nedgang til den lille kælder. Flot lyst køkken delvis åben til alrummet med brændeovn, flot stue med stukloft. Udestue/værelse med udgang til haven. fra køkkenet er der en baggang, godt bryggers med nyt naturgasfyr fra 2020 samt vaskemaskine og tørretumbler samt et dejligt badeværelse fra 2016 med bruseniche mm.
Overetagen indeholder 2 store og hyggelige værelser samt stort soveværelse med walk-in. 
 
Villaen er beliggende på en dejlig ugenert grund, anlagt så den er nem at holde, med stor græsplæne og en del udlagt med fliser bl.a. nyere fliser ved indkørsel og parkering. Dejlig børnevenlig have, hvor der er plads til store som små. I haven findes en masse gode hyggekroge, hvor solen kan nydes, samt en sydvendt terrasse med kig over haven. 
 
 Ønsker du at bo i det attraktive Hornbæk med kort afstand til naturskønne omgivelser ved Gudenå, Fladbro og med kort afstand til centrum og med nem adgang til E45, så er her absolut et godt bud. 

Kontakt os

  • Kim Vittrup

  • Ejendomsmægler & Valuar. Købermægler. - Kim er uddannet i bank og efterfølgende som ejendomsmægler og valuar.
  • T: 8641 0157
  • M: 4035 5359

Bestil fremvisning

Giv et bud