Vestvej 1, N. Hornbæk, 8920 Randers NV

Skøn energioptimeret villa med jordvarmeanlæg

Villaen byder på en fantastisk udsigt til naturomgivelser og en dejlig stor grund på 1.351 m². 
 
Inden for kort afstand finder du, daginstitutioner, skole, bageri og indkøbsmuligheder( bl.a. Netto og Rema.) Skal du på E45 nås det inden for få minutter, ligesom der kun er 5 km til Randers centrum. 
 
Boligen er veludnyttet og på 128 m2 i ét plan. Desuden fritliggende udhus/værksted i baghaven på 20 m2.  18 m2 carport med stort redskabsrum.
 
Kom indenfor:
God entre/bryggers,  2  velholdte "retro" badeværelser, det ene med bruser, det andet med kar og bruser.  Stort soveværelse med skabsvæg.  Kæmpe værelse (evt. 2 værelser), flot lyst køkken, i åben forbindelse, med den dejlige stue med udgang til sydvendt terrasse. Værelse  samt mindre kontor/ værelse.
 
Villaen er beliggende på en dejlig stor grund, hvor der er plads til store som små. I haven findes en masse gode hyggekroge, hvor solen kan nydes, samt en sydvendt terrasse med kig over haven. Går du uden for haven er du på stierne omkring Gudenåen med en fantastisk natur.
 
En dejlig og lys villa med flotte parketgulve samt et skønt lysindfald overalt.   -  Ønsker du at bo i det attraktive Hornbæk med kort afstand til naturskønne omgivelser?

Kontakt os

  • Kim Vittrup

  • Ejendomsmægler & Valuar. Købermægler. - Kim er uddannet i bank og efterfølgende som ejendomsmægler og valuar.
  • T: 8641 0157
  • M: 4035 5359

Bestil fremvisning

Giv et bud