Bojesvej 15, Vorup, 8940 Randers SV

Spændende, moderniseret og energioptimeret.

Spændende og meget hyggelig villa, moderniseret og energioptimeret de senere år. Bl.a. med tag, køkken, bad og efterisolering. Ligesom gulv, vægge og lofter har fået en tur. De fleste rum i stueplan er med gulvvarme.
 
Boligen er på 144 m2, heraf 118 m2 i stueplan + 26 m2 i overetagen. Desuden er her 20 m2 garage/værksted, samt et mindre skur på 8 m2.
 
Kom indenfor: Entré med garderobe og flot trappe til overetagen. Flot og lyst badeværelse med dobbeltvask og bruseniche fra 2022. 2 gode værelser, begge med udluftning. Fordeler gang med multiak-tivitetsrum. Stor spændende vinkelstue med et fantastisk lysindfald, og udgang til den lukkede terrasse. Herfra er der adgang og delvist åben til et dejligt, rummeligt køkken, med mindre spiseplads. Baggang og godt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.
Overetagen indeholder 2 gode værelser, det ene med skabsvæg.
 
Villaen byder både på ovenlys vinduer, samt store gulv til loft vinduer, som sørger for et helt fantastisk lysindfald.
 
Villaen er beliggende på en dejlig ugenert grund, anlagt så den er nem at holde, med stor græsplæne og en del udlagt med fliser bl.a. stor flisebelagt indkørsel. Dejlig børnevenlig have, hvor der er plads til store som små. I haven findes en masse gode hyggekroge, hvor solen kan nydes.
 
Villaen er beliggende i den sydlige bydel, med kort afstand til Randers C, det store naturom-råde Vorup enge. Vorup byder på gode indkøbsmuligheder, institutioner, skole, sportsfaciliteter og kort afstand til Randers Storcenter og E-45.

Kontakt os

  • Kim Vittrup

  • Ejendomsmægler & Valuar. Købermægler. - Kim er uddannet i bank og efterfølgende som ejendomsmægler og valuar.
  • T: 8641 0157
  • M: 4035 5359

Bestil fremvisning

Giv et bud