Bagervej 2, 8920 Randers NV

Attraktivt kvarter i vestbyen

Her har man muligheden for at erhverve en god beliggende villa, der ligger på en stille villavej i et frodigt og roligt kvarter i kort afstand til alt, hvad man behøver i en hverdag med og uden børn. Har man børn kan de tage stisystemerne, der fører direkte til Vestervangsskolen. Derudover er der under en km til Netto eller Rema 1000, ligesom naturen byder sig til med især Gudenåen, Fladbro Skov og Doktorparken som populære områder at lægge både gå- og løbeturen forbi.
 
Skal man pendle til jobbet kan man ydermere nyde den korte afstand til E45, hvorfra man er hurtigt på vej både mod nord og syd og endelig har man gåafstand til Water& Wellness, Arena Randers, til Stadion og boldbanerne. 
 
Her er 143 m2 bolig + 30 m2 carport med redskabs rum.
 
Grunden er på 955 m2, helt lukket syd/vestvendt have, som er anlagt med græsplæne, randbeplantet med buske og træer. Her er stor flisebelagt terrasse. Indkørsel med fliser og brosten. Haven er på seneste lidt tilgroet.
 
Kom med indenfor Entre/forstue. Gæstetoilet. Dejligt badeværelse med stor bruseniche, kar og bruser. Kæmpe soveværelse med skabsvæg og udgang til haven (tidl. 2 værelser), godt værelse/kontor, funktionelt spisekøkken, godt bryggers. Spisestue og dagligstue ud i et, der er åben pejs i stuen. Fra spisestuen er der udgang til terrassen. Også velegnet til børnefamilier, idet der tidligere har det været soveværelse og 3 værelser, (Soveværelset har være 2 vær., ligesom en del af spisestuen har været vær. - alt kan nemt reetableres.).
 
Nogen modernisering må påregnes. - Energioptimeret med bl.a. nyere vinduer. Villaen har et dejligt lys indfald overalt.

Kontakt os

  • Kim Vittrup

  • Ejendomsmægler & Valuar. Købermægler. - Kim er uddannet i bank og efterfølgende som ejendomsmægler og valuar.
  • T: 8641 0157
  • M: 4035 5359

Bestil fremvisning

Giv et bud