Vestergrave 37B, 1., 8900 Randers C

I hjertet af Randers – med udsigt til Gudenåen.

Attraktivt beliggende, i den stille del af midtbyen og med kort afstand til alt hvad du har brug for i dagligdagen. Indkøb af en hver art, tæt på off. transport og ikke mindst den skønne natur omkring Gudenåen.
 
Lejligheden er beliggende på 1. sal i historisk flot ejendom. Til ejendommen hører lukket flisebelagt gårdhave. Endvidere følger der et stort kælderrum med til ejerlejligheden, som nemt kan bruges som hobbyrum eller blot til opbevaring. Der foreligger tilladelse til opsætning af altan i gården. 
 
Trænger du til at koble af efter en lang arbejdsdag, kan du løbe, cykle eller gå en tur, på stierne omkring Gudenåen, som ligger blot få hundrede meter herfra. 
 
Kom med indenfor:Vi starter med en åben og præsentabel opgang. God entre med garderobeplads. Dejligt stort badeværelse med bruseniche, bordarrangement m/vaskemaskine - her er gulvvarme. Værelse. Stor og rummelig stue, hvor der nemt kunne etableres et 4. værelse. Herfra er der udsigt til Gudenåen. Stort spisekøkken med videre adgang til kontor/værelse/walk-In. Soveværelse med skabsvæg. 
 
Har du bil, så er det let at leje en p-plads lige ved eller alternativt benytte dig af de mange p-pladser du får adgang til med en beboerlicens. I det daglige vil du let kunne klare dig ved at gå til alting, og uanset om du er på vej ud for at shoppe, vil på café, til fitness eller noget helt andet, så bliver det både supernemt og hurtigt for dig. 
 
En skøn, lys og meget spændende indrettet lejlighed med gode store rum. 

Kontakt os

    Bestil fremvisning

    Giv et bud